„Az elismerés nem miattunk fontos. Azoknak van rá szükségük, akik még nem döntötték el, merjenek-e a segítségünkkel szárnyra kapni.” Nagy Attila

ReferenciákZavagyil Úrral korábban már volt szerencsém együtt dolgozni, és rendkívüli eredménnyel zárult akkori együttműködésünk. Nem is igazán értettem, hogy mi ez az új vállalkozása, de mivel a bizalom már meg volt, úgy döntöttem, próbáljuk meg. Egyetlen nap meggyőzött arról, hogy elképesztő energiatartalékokat lehet a munkatársaim és a cég érdekében felszabadítani Zavagyil Úr módszerével.
Kurán Antal
tulajdonos
Plastinvest Kft.Tököl


Évek óta foglalkoztatott már az a probléma, hogyan tudnám az embereimet rávenni, hogy az otthoni gondjaikkal ne munkaidőben foglalkozzanak. Éreztem, hogy ez nekem sokba kerül. Dr. Zavagyil Zoltán megmutatta a megoldást, ami azon túl, hogy jól működik, egészen egyszerűen bámulatos. Én még ehhez hasonlóról sem hallottam eddig. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Meglátják, élmény lesz!
Pejtsik Katalin
ügyvezető
AS-FOODS Kft. Budapest


Dr. Zavagyil Zoltán tanításai meglepő eredményeket hoztak. Sohasem gondoltam volna, hogy a munkatársaimmal kapcsolatban valaha ekkora meglepetés érhet. Persze pozitív értelemben. Az eredményeket látva úgy érzem, újra kell gondolnom vezetői módszereimet, de valószínű, hogy még a világnézetemet is. Egészen megdöbbentő ez az egész.
Galla Zoltánné
vezérigazgató
Galla Kereskedőház Zrt. Makó


Dr. Zavagyil Zoltán új menedzsment módszerét mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki szereti a kellemes meglepetéseket. Igazi újdonság. Talán a gőzgép feltalálásához tudnám a jelentőségét hasonlítani. Nem is érdemes róla többet mondanom. Ezt meg kell tapasztalni!
Horváth Ferenc
tulajdonos, ügyvezető
Fa-Feri Kft. Nagykanizsa


Dr. Zavagyil Zoltánt tehetséges, igen korrekt emberként ismertem meg. Munkabírása, szakmai hozzáértése, alapossága minden reális várakozást felülmúl. Nem kerüli a nehézségeket, a megoldandó feladatokat a nehezebbik végén kezdi el - ezzel szinte egyedülálló mai világunkban.
Fekete István
a Henkel Magyarország alapító igazgatója, "Az év menedzsere" 2002 elnök, Joint Venture Szövetség


Zoltán szívós elkötelezettséggel hívja fel a cégek figyelmét a mai és a holnapi magyar gazdasági, piaci környezetben szükségszerű változásmenedzsmentre! Filozófiája abból az igazságból táplálkozik, hogy a gazdaságban (mint ahogy az életben is) csak a változás az állandó. Jó szívvel ajánlom Zoltánt - a gazdaság "egészség-terapeutáját" - és cégét minden olyan hazai gazdálkodó szervezet / menedzser figyelmébe, amelyik / aki szakszerű, hozzáértő és eredményes tanácsadót keres!
Dénes Gábor
főtitkár
Menedzserek Országos Szövetsége


Kedves Zoltán! Köszönöm az elismerő gondolatokat és a díj jelképes megosztását. Örülök, hogy közös projektünket a szakmád is értékelte. Jó érzés, hogy külső szemmel is látható az-az elkötelezettség, következetes gondolkodás és szakmai hozzáértés, amivel a RATI útját egy új pályára tereltük. További sok sikert kívánok NEKED és Munkatársaidnak."
ifj Rajnai Attila
ügyvezető igazagató
RATI Kft. Komló


Tisztelt Zavagyil Úr! Örömmel olvastam levelét, amelyben a "Garai Tamás Díj" elnyeréséről tájékoztat. Gratulálok Önnek és kollégáinak a díjhoz. Remélem, hogy az elkövetkezendő években is hasonló elismerésben fognak részesülni. További munkájukhoz elsősorban jó egészséget, kitartást és természetesen szerencsét kívánok."
Nagyné Horváth Katalin
vezérigazgató
SILUETT ZRt. Mezőtúr


Tisztelt Zavagyil Úr és Kollégái! Gratulálok mindannyiójuknak az elismeréshez, és további munkasikereket, jó egészséget kívánok! Eddig ugyan még nem volt módom közelebbről megismerni Önt és a cégét, de a hírlevelek alapján egy korrekt megbízható kép alakult ki a vállalkozásukról. Még egyszer gratulálok, és kérem Önöket tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy minél több magyar vállalkozás maradjon talpon ebben az ínséges időkben.
Barabás Zoltán
ügyvezető-tulajdonos
Fanny-Line Kft. Debrecen


Tisztelt Dr. Zavagyil Úr! Köszönettel vettem a telephelyünkön lefolytatott cégátvilágításukat. Értékes útmutatásokat kaptam az előrelépéshez. Tudják, amikor már 18 éve dolgozik az ember egy helyen, akkor már azokat a dolgokat sem veszi észre, amelyek szinte kibökik a szemét. Ilyenkor van szükség olyan szakértőkre, akik széleskörű tapasztalatukkal rávilágítanak a gyenge pontokra és felhívják a figyelmet a szűk keresztmetszetekre. Az átvilágítási jelentésben megfogalmazott javaslatok egy részét már a gyakorlatban alkalmazva, igazolást nyert a projekt hasznossága, megtérülése.
Csehi Zoltán
ügyvezető igazgató
Text-Print Kft., Győr


"Megmentettetek! Kihúztatok...! E két szóval lehetne jellemezni azt a több mint másfél éves, partneri együttgondolkodáson alapuló közös munkát amellyel együtt jutottunk fel a csúcsra. Megérte! Munkátok eredményeképp vállalkozásom ma több mint 100 embernek ad biztos megélhetést, és nem mellékesen végre tulajdonosként is profitálhatok cégemből."
Horváth Ferenc
ügyvezető igazgató
Fa-Feri Kft, Nagykanizsa


A vállalkozásunk újraértelmezte a tevékenységét és újrafogalmazta az értelmét. Hogy miért? Mert ki akar emelkedni és hosszú távon sikeres akar lenni. Mit kellett ehhez tenni? Tükörbe kell nézni, és objektívnak kell lenni! Ehhez a nem könnyu és sokszor fájdalmas szembenézéshez külso szakértoként tartott tükröt és biztosította az objektivitást Zoltán és Kollégája. Új jövokép, új stratégia, új csapat született melynek eredményeként cégünk eddigi pályafutásának a legsikeresebb évét zárta. A többi már rajtunk múlik. KÖSZÖNÖM!"
ifj. Rajnai Attila
ügyvezető igazgató
Rati Kft. Komló


Tisztelt Zavagyil Úr! Cégtulajdonos ügyvezetőként az elmúlt 15 évben számos dolgot megtanultam, megtapasztaltam. Azonban változó környezetünkben mindig akad olyan feladat, amelynek végrehajtása során hasznos lehet a külső szemlélő véleménye. Hiszem, hogy fél éves együttműködésünk eredményeként üzletpolitikám megerősödött, céljaink megvalósítása új lendületet nyert. Ennél többet nem kívánok az Ön Partnereinek sem, mert ha a helyes úton járnak már, a siker rajtuk múlik.
Kampf Ferenc
igazgató
Kampf és Társa Kft. Kaposvár


"Dr. Zavagyil Zoltán szakmailag felkészült, munkájában elhivatott szakember, megszállottsága, maximalizmusa szakmai profizmus. Elhatározásaiban kitartó, környezetével és munkatársaival szemben határozott - ha kell, kíméletlen. A megbízóhoz, tulajdonoshoz való lojalitása példaértékű!
Simity Ferenc
ügyvezető
Aero-Pack Kft. Csurgó


Utolsó lehetőségként vettem fel a kapcsolatot a Dr Zavagyil és Társai Kft.-vel egy megoldhatatlannak látszó pénzügyi probléma kapcsán, mellyel cégem több tizmilliós veszteséget szenvedett volna el. Nagy örömömre, Zavagyil Úrnak sikerült zökkenőmentesen és megnyugtatóan véghezvinni a bravúrt. Gratulálok!
Gál Ferenc
ügyvezető igazgató
1.sz. Mélyépítő Kft Siófok


Cégünk sikeres fejlődése jelentős mértékben Zavagyil úr szakmai tanácsainak köszönhető, segítségével árbevételünk és nyereségünk látványosan nőtt!
Gregorics László
ügyvezető
Halker Kft. Balatonboglár


Zavagyil Úr személyében egy olyan embert ismertem meg, aki közgazdasági, jogi és műszaki végzettsége révén széleskörű gyakorlati tapasztalattal rendelkezik. A beruházásban és a hozzá kapcsolódó építőipari tevékenység kapcsán felmerülő kérdésekben kompetens, felvetéseimre lényegretörő, szakmai szempontból helytálló tanácsadói instrukciókat adott, melyek nagymértékben hozzájárultak ahhoz, hogy a beruházás határidőben és a tulajdonosok számára is megfelelő eredménnyel valósult meg.
Sinka Béla
vezérigazgató
SEVAX Zrt. Kaposvár


Dr. Zavagyil úr pozitív gondolkodása átragadt a menedzsmentre, amelynek reménye -a legnagyobb megelégedésemre- , hogy a cégem az első negyedévet nyereséggel zárta, ami az iparág jelenlegi helyzetét figyelembe véve nem kis teljesítmény.
Papp László
ügyvezető igazgató
Lellex Kft. Balatonlelle


Társaságunk folyamatos fejlődést mutat, radikális árbevétel-növekedést ért el - köszönhetően Zavagyil Úr rendkívül elhivatott, precíz, kitartó munkájának. Rendkívüli éleslátásával rövid idő alatt felméri a helyzetet, az adott témát több oldalról vizsgálja meg. Ha szükségét érzi, a kritikát keményen megfogalmazza, de rögtön megoldást is kínál. Kívülálló szakemberként sokkal jobban átlátja a cég helyzetét, lehetőségeit, távlatait. Munkáját szívvel-lélekkel végzi, munkatempója gyors, ötletei megvalósíthatóak.
Mester Balázs
ügyvezető
Mester Center 2000 Kft. Kaposvár


Dr. Zavagyil Zoltántól kitűnő ötleteket kaptunk a cég erőforrásainak átszervezésére, a szolgáltatási skála szélesítésére, illetve az ügyfélkör bővítésére direkt marketinges módszerekkel. Kívülálló szakemberként olyan lehetőségekre is felhívta a figyelmünket, amelyet mi magunk is éreztünk, de a cselekvéshez szükség volt az ő megerősítésére, tanácsaira. A Dr. Zavagyil és Társai tanácsadó céget ajánlom minden olyan cégvezető számára, aki érez lehetőséget a saját cégében, de önmaga haját húzva nem tudja fölemelni, előremozdítani a vállalkozását.
Tárkányi István
ügyvezető
ServMen Kft. Kaposvár


Gondolkodjunk együtt!

Ha Ön azt szeretné, hogy a munkatársai

  • ugyanolyan lelkesedéssel, odaadással foglalkozzanak cégével, mint Ön,

  • a munkájukban maximumot nyújtva nem csak testben, hanem lélekben is jelen legyenek a munkahelyen,

  • cégét olyan növekedési pályára állítsák, amelyről Ön eddig nem is álmodott,

és érzelmi kötődés nélkül szeretne velem közösen együtt gondolkodni cége jelenéről, jövőjéről, akkor kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az iroda@pozitivmunkatarsak.hu e-mail címen vagy hívjon a
+36 30 620 2215-ös telefonszámon.

Gondolkodjunk együtt!


Zavagyil Zoltán


Elérhetőségeink

Cím: 7400 Kaposvár, Dr. Kovács Sebestyén Gyula u. 5.

E-mail: iroda@pozitivmunkatarsak.hu

Mobil: +36 30 620 2215

Dr. Zavagyil és Társai Kft.

Számlaszám: 10918001-00000004-90890001

Adószám: 12817140-2-14

Cégjegyzékszám: Cg. 14-09-304935

Alapítás éve: 2002